Qui som

Ens dediquem des de fa més de 50 anys al disseny, fabricació i comercialització de xemeneies i barbacoes tant a Espanya com a la resta del món.

Concebem projectes personalitzats i exclusius, per adaptar-los a les necessitats de cada client. Vam aconseguir una màxima funcionalitat sense renunciar a l’estètica desitjada. Dissenyem per a tots els espais, estils i pressupostos, des dels més rústics als clàssic, fins als minimalistes integradors i dissenys emblemàtics de l’arquitectura interior.

Tota una oferta de solucions per al foc de hogar.Una gran alternativa per interioristes i arquitectes. Els nostres valors afegits són entre d’altres el disseny i fabricació de xemeneies d’alta qualitat, un destacat servei al client i productes adaptats a mesures i gust dels nostres clients.

Experts en fabricació de Xemeneies i barbacoes

Gràcies a la nostra llarga experiència garantim tots els nostres productes. Des del disseny de cada un dels nostres models passant per la fabricació i l’acabat, tenim cura fins l’últim detall, per tot això els nostres productes estan en el top del mercat.

Fabriquem llars de foc de llenya, xemeneies de bioetanol, llars metàl·lics, interiors metàl·lics, revestiments de xemeneies, barbacoes metàl·liques, barbacoes de pedra, barbacoes de marbre …

Venda i Distribució

Gràcies a tots els nostres distribuïdors a tot el territori nacional poden aconseguir qualsevol dels nostres models de xemeneies i barbacoes a qualsevol punt de España.También disposem d’una gran exposició a la nostra botiga de venda directa situada a:

Crta. Sant Pau s / n – Centelles – Barcelona (Espanya)

Allà podrà veure totes les nostres llars de foc, barbacoes, forns, revestiments … on seran atesos i assessorats per professionals amb llarga experiència.

Comments are closed